سامانه کارگاه های پژوهشی و رویدادهای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز
Research workshops and events of shiraz University of Medical Sciences
شیوه چاپ گواهینامه ها با توجه به به روز رسانی سامانه صدور گواهینامه

با توجه به بروز رسانی سامانه صدور گواهی های الکترونیکی، گواهی های صادره قبل از مهرماه سال 1400 فعلا به صورت خودکار از طریق دکمه "چاپ گواهی" در پنل کاربری قابل دسترس نبوده و تا زمان رفع این مشکل لازم است جهت دریافت گواهی کد گواهی کارگاه مربوطه که در پنل کاربری قابل نمایش است را در سایت Vcert.ir قسمت جستجو وارد و از آن طریق گواهی را دریافت نمایید.

به روز رسانی سامانه صدور گواهینامه

به اطلاع می رساند سامانه صدور گواهی نامه ها از تاریخ 1400/06/23 به روز رسانی شده است لذا گواهی شرکت در کارگاه هایی که قبل از تاریخ به روز رسانی در سامانه صادر شده اند فعلا در دسترس نیست  و در آینده قابل رویت می شوند. خواهشمند است تا انتقال کامل گواهی ها شکیبا باشید.

ضرورت تکمیل پروفایل هر کاربر

چنانچه قبلا در سامانه کارگاه ها ثبت نام نموده و نام لاتین و نام خانوادگی لاتین خود را هنوز وارد نکرده اید، خواهشمند است قبل از ورود به کارگاه در پنل کاربری خود از قسمت ویرایش مشخصات حتما نام و نام خانوادگی لاتین را وارد نمایید تا هنگام ورود به برنامه Adobe Connect نام و نام خانوادگی لاتین نمایش داده شود.

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .

طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار (سامانه آموزش کوتاه مدت)