سامانه کارگاه های پژوهشی و رویدادهای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز
Research workshops and events of shiraz University of Medical Sciences

شیوه چاپ گواهینامه ها با توجه به به روز رسانی سامانه صدور گواهینامه

ارسال شده در تاریخ :
شیوه چاپ گواهینامه ها با توجه به به روز رسانی سامانه صدور گواهینامه

با توجه به بروز رسانی سامانه صدور گواهی های الکترونیکی، گواهی های صادره قبل از مهرماه سال 1400 فعلا به صورت خودکار از طریق دکمه "چاپ گواهی" در پنل کاربری قابل دسترس نبوده و تا زمان رفع این مشکل لازم است جهت دریافت گواهی کد گواهی کارگاه مربوطه که در پنل کاربری قابل نمایش است را در سایت Vcert.ir قسمت جستجو وارد و از آن طریق گواهی را دریافت نمایید.

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .

طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار (سامانه آموزش کوتاه مدت)